Aceste reguli sunt reglile de pe CamContacts dar sunt aplicabile in majoritate si pe alte situri

 

Pentru a ne asigura ca vizitatorii nostrii se vor bucura de timpul lor pe acest site, cerem chathost-urilor noastre sa respecte un set de reguli. Am incercat ca prin aceste reguli sa nu restrictionam exprimarea libera a chathost-urilor, dar vom implementa un sistem de penalizari pentru a proteja chathost-urile, cat si visitatorii nostrii.


Cum functioneaza:
 • Fiecare incalcare a unei reguli va aduce ChatHost-ului un numar de puncte de penalizare. Numarul de puncte de penalizare variaza in functie de regula incalcata si de gravitatea incalcarii acesteia.

 • Odata cu acumularea unui anumit numar de puncte de penalizare, ChatHost-ul va fi penalizat. Pentru detalii vedeti tabelul din josul acestei pagini.

 • Detalii despre regula incalcata, numarul de puncte de penalizare acordate, precum si penalizarea insasi vor fi afisate pe pagina ChatHost Resources, de fiecare data cand un ChatHost se conecteaza.

Cum se decide acordarea punctelor de penalizare?
 • Unui ChatHost i se va acorda un numar de puncte de penalizare atunci cand un viewer** are o plangere pe care o poate sustine cu probe concludente.

 • Echipa de suport CamContacts, care va intra in mod aleator in camerele ChatHost-urilor sub forma unui vizitator platitor, si bazandu-ne pe simtul nostru de fair-play, va acorda 'puncte de penalizare' daca o regula este incalcata.
REGULILE

ChatHost Regulile
Fotografii
Descrierea regulii Penalizare
 1. Chiar daca sunteti intr-o categorie adult, pozele PUBLICE (pentru non-membrii, cei care nu sunt membri) NU trebuie sa contina:
       a) nuditate
       b) poze in lenjerie transparenta sau care, practic, nu acopera nimc

  Aceasta regula exista deoarece pozele PUBLIC pot fi vazute atat de catre membrii cat si de catre non-membri.

1-3
 1. In categoria NON-ADULT sunt premise NUMAI pozele fara continut adult chiar si pentru membri. Nu trebuie sa existe nici macar o sugestie de nuditate sau de continut adult. Nu sunt premise posturi provocatoare, “jucarii”, lenjerie intima, camasi de noapte, port-jartier, afisarea excesiva a crapaturilor din vestimentatie. Hainele transparente sau ude NU sunt premise. Daca exista indoieli vis-a-vis de o poza in particular, nu o publicati! Puteti alege in schimb ceva de care sunteti absolut sigur.

1
 1. Imaginea creata prin Poza de Profil/ultimele poze din arhive/detaliile din profil, TREBUIE sa se potriveasca cu imaginea pe care puteti sa o oferiti in video in acel moment (participant(i), actiuni, calitate, orice altceva ce a fost scos in evidenta in acea imagine).

1-5
Profil
 Descrierea regulii Penalizare
 1. In categoriile de NON-ADULT atat profilele, descrierea si titlul sesiunii cat si “ScreenName”-ul trebuie sa NU contina nici un fel de sugestii de natura sexuala.

1
 1. In profil NU este permisa raportarea incorecta a tarii; daca nu doriti sa divulgati acest mic secret puteti alege optiunea “Not telling”.

1
 Comportamentul ChatHost-urilor 
 Descrierea regulii Penalizare
 1. Este interzis comportamentul nepoliticos excesiv si nemotivat fata de vizitatorii chatului (nu uitati ca membrii au fost guest-i inainte de a se alatura inregistra).
3
 1. Daca aveti o sesiune deschisa in timp ce nu sunteti in fata calculatorului si un viewer** se conecteaza, trebuie sa va PREZENTATI in fata camerei in clipa in care auziti sunetul de avertizare. Nu este necesar sa stati tot timpul in fata calculatorului, dar este politicos sa fiti prezenti in momentul in care cineva doreste sa va contacteze (din acest motiv exista sunetul de avertizare).

3
 1. In completarea regulei precedente, daca temporar nu sunteti disponibil pentru "chat", lasati un mesaj prin care sa explicati concret ca sunteti disponibil pentru o sesiune video celor interesati.

2
 1. In categoriile NON-Adult este interzis sa va promovati intr-o maniera sexuala prin orice mijloc. Cu toate acestea, in cazul in care viewer-ul** ce doreste acest lucru este conectat intr-o sesiune privata se poate incalca aceasta regula fara ca ChatHost-ul sa fie penalizat(a).

3
 1. Este INTERZIS a face promisiuni false; cand acceptati verbal sau lasati sa se inteleaga din comportamentul, limbajul sau categoria dumneavoastra ca anumite actiuni concrete vor fi puse in aplicare de catre dumneavoastra, TREBUIE sa va respectati promisiunea daca nu exista circumstante atenuante EXCEPTIONALE. Vis-a-vis de actiunile dumneavoastra fata de membri. NU folositi cuvinte neclare pentru a spune “nu” sau “da”. Fiti direct in orice situatie, indiferent de decizia de a executa dorintele membrului*!

3
 1. In toate categoriile de adult cu exceptia categoriei "A little shy", INCERCAREA de a trage de timp pentru a tine cat mai mult viewer-ul** in video, este interzisa. Prin aceasta intelegem ChatHost-ul care ignora cerintele viewer-ului**, dorind sa extinda timpul petrecut de viewer** in sesiunea video prin discutii nedorite de viewer** sau prin actiuni diferite de ceea ce el cere in mod repetat. Daca aceasta regula nu se potriveste cu planurile pe care le aveti pentru urmatoarea sesiune, va recomandam sa alegeti categoria “A little shy”.

3
 1. NU este permis sa cereti unui vizitator sa va voteze in chestionarul de la sfarsitul sesiunii video.

3
 1. Se considera a fi impotriva regulilor daca nu informati help@CamContacts.net in cazul in care cineva incurajeaza      prin orice mijloace interne CC (chat/personal forum) catre un site competitor pe dumneavoastra sau visitatorii dumneavoastra.

5
 1. Este de asemenea impotriva regulilor a lua parte sau a ajuta orice frauda sau potentiala frauda cu carti de credit sau abuzarea contului unui membru. Sunteti de asemenea obligati sa ne informati la help@CamContacts.net daca aveti cunostinte legate de acest tip de activitati pe site-ul nostru.

5-10
 1. Nu este permis sa cereti membrilor daruri sau bani, si nu este acceptabil sa spuneti in mod repetat membrilor ca aveti nevoie de daruri sau bani. Aceasta regula este pentru a preveni (err) jecmanirea membrilor de catre anumite chathosturi. Cu toate acestea, este perfect acceptabila situatia in care o relatie importanta s-a format, iar membrul doreste sa trimita un dar - dar, in acest caz, este membrul cel care trebuie sa initieze.

5-10
 1. Nu este permis sa cereti sau sa acceptati bani contra serviciilor oferite prin alte metode in afara CamContacts.

7-10
 1. Redirectionarea directa sau indirecta a membrilor spre un site concurent cu site-ul CamContacts este INTERZISA. In cazul in care aveti nevoie de un serviciu neexistent in acest moment pe site-ul nostru, va rugam sa trimiteti sugestia la departamentul nostru pentru serviciu in favoarea clientilor si anume la   help@CamContacts.net

7-10
 1. Sunt interzise orice forma de frauda legata de carti de credit, cat si folosirea datelor personale ale vizitatorilor dumneavoastra (chiar daca aceste date va sunt oferite de catre ei).

7-10
 1. Daca aveti sub 18 ani nu este permisa autentificarea pe site-ul CamContacts ca ChatHost. De asemenea, nu este permis sa pretindeti ca aveti mai putin de 18 ani.

10
 1. Folosirea sesiunilor pre-inregistrate in categoriile denumite ca fiind “live” NU este admisa.

7-10
Pentru a fi cat mai corecti cu putinta, vom mai fi ingaduitori cu cei care incalca regulile pentru prima data prin acordarea minimului de puncte indicate de catre o regula pentru ChatHosts.


Penalizarile sunt suportate si de studio - afecteaza buna functionare a intreg studioului !


PENALIZARILE

 Penalizarile pentru ChatHost-uri

Penalizare Masurile luate
0 - 4 puncte Totul este in regula.
5 - 6 puncte Contul dumneavoastra va fi suspendat pana ce ne veti prezenta scuzele, explicatiile si angajamentul de a nu mai mai incalca regulile CamContacts.
7 - 9 puncte Contul dumneavoastra va fi suspendat si va continua sa stea asa timp de O SAPTAMANA din momentul in care veti prezenta scuzele, explicatiile si angajamentul de a nu mai mai incalca regulile CamContacts.
10 puncte sau mai multe... Conturile dumneavoastra (atat actualele conturi deschise cat si viitoarele conturi), vor fi inchise. Ca o completare a regulilor de mai sus, in unele cazuri speciale, ne rezervam dreptul de a deduce o parte din banii pe care ChatHost-urile ii castiga pentru compensa pierderilor membrilor, pierderi care sunt implicate automat de incalcarea acestor reguli.
  
Pentru a fi cat mai corecti cu putinta, vom mai fi ingaduitori cu cei care incalca regulile pentru prima data prin acordarea minimului de puncte indicate de catre o regula pentru ChatHosts.

  
  

Penalizarile pentru studiouri.

  
Din momentul in care un studio primeste prima penalizare, acesta devine un subiect de investigate pentru CamContacts. In unele cazuri speciale cand avem motive sa consideram ca un anumit studio nu are un management corespunzator, poate fi inchis pe o anumita perioada de timp, sau inchis pentru todeauna de catre CamContacts (bazandu-ne pe severitatea, natura, volumul de regulii inculcate, numarul de ChatHost-uri active in studio, etc).

  

* - membru (EN: member) – utilizator inregistrat pe site-ul CamContacts ce are posibilitatea de a se conecta la sesiunile video oferite de ChatHost-uri, are posibilitatea de a vizualiza toate pozele din arhivele ChatHost-urilor, mai putin cele ascunse.
** - viewer – membru, conectat in acel moment la o sesiune video oferita de un ChatHost*
*** - guest – utilizator neinregistrat pe site-ul CamContacts. Nu are posibilitatea de a se conecta la sesiunile video si nici de a observa pozele selectate ca “members only”. Are posibilitatea de a se inregistra pe site-ul CamContacts in orice moment, caz in care devine “membru”.

Aceste reguli sunt reguile sitului spre deosebire de regulile studioului !

INAPOI